HTML

itguru ittasellátó

Friss topikok

Címkék

Archívum

minden vég egy új kezdete :)

2013.07.26. 04:12 lorenzo

nálam, mint it-gyerkőcnél ez szakította el a madzagot a konkurrenciánál (ez most belső it-s, de belül ez egy 500-as server error, elég beszédes tartalommal)

{"ExceptionDetail":null,"ExceptionType":null,"Message":"Could not allocate space for object 'dbo.Entry'.'IX_Partition' in database 'FreeblogV4' because the 'Entries_1' filegroup is full. Create disk space by deleting unneeded files, dropping objects in the filegroup, adding additional files to the filegroup, or setting autogrowth on for existing files in the filegroup.","StackTrace":null}

tekintettel arra, hogy már a második bejegyzésem esik oda több hónap alatt, meguntam...majd egyszer migrálom is a szemelvényeket, de addig is itt lehet újra olvasni a sirámom, kb "10 évvel később" stílusban :)

peace, folytköv

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lorenzo.blog.hu/api/trackback/id/tr695426937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása